Huurtarieven & voorwaarden

promofoto 20% promofoto 20% f-book omslag
Bekijk hier:  “Lisa”                          “Arno”                                      “Marika

De huurprijzen van een Lake Tisza Holiday Homes vakantiehuis (als in de tabel hieronder opgegeven) gelden voor de huurperioden van het seizoen 2016, per aantal personen  en per week waarvoor u een vakantiehuis boekt. De minimum verhuurperiode is een week, uitgaande van een minimum tarief voor twee personen.  Het is natuurlijk aan u om te beslissen voor hoeveel mensen u boekt.  Zelf gasten samenvoegen doen wij uiteraard niet: het gehuurde vakantiehuis staat uiteraard enkel en volledig te beschikking van u zelf.

Huurprijzen 2016

Opgegeven prijzen d.d. 11/01/2016
Voor huisdieren dient u eerst contact op te nemen met ons.  Binnenshuis is er rookverbod (gemeentereglement).  Roken kan wel op het overdekt terras.
In de prijs begrepen:
– gebruik van een set bedlinnen/persoon;
– de toeristenbelasting die aan de stad per persoon/dag verblijf verschuldigd is;
– gas-, water- en elektriciteitsverbruik tijdens uw verblijf.
gratis verblijf voor een kind jonger dan 4 jaar (mits voorleggen van het Kids-ID dat voor verblijf in het buitenland verplicht is).  Gelieve ons te laten weten of u een kinderbed/stoel wenst, dan plaatsen wij die graag voor u.  Bedlinnen hiervoor is zelf mee te brengen.
Nota: voor meerderjarigen is enkel de identiteitskaart verplicht voor een verblijf in Hongarije, vermits het hier een Schengen-land  binnen de EU betreft.

Niet in bovenstaande weekprijzen begrepen zijn deze toeslagen:
– per verblijf (één of meerdere weken): eindreiniging van het huis: 40€.
– huurwaarborg: 150€.  Binnen de twee weken na het einde van uw verblijf wordt de huurwaarborg terug op uw rekening gestort tenzij er aanspraak op gemaakt zou moeten worden (hetgeen wij van harte hopen van niet).  Tijdens uw verblijf dient de woning en de inhoud ervan door u vanzelfsprekend beheerd te worden “als een goede huisvader”.
– handdoeken en washandjes.  Ingeval u deze niet zelf wil of kan meebrengen, zie “Linnenpakketten” verder hieronder.

Onze vakantiehuizen voldoen aan alle wettelijke bepalingen aangaande algemene keuring, keuring elektriciteit, hygiëne, brandveiligheid en aangeboden capaciteit als opgelegd door de Hongaarse wetgeving binnen het EU-kader en worden hierop door de bevoegde autoriteiten gecontroleerd.

Hoe verloopt een reservatie?
– u doet een reservatie-aanvraag via het contactformulier op deze site en vermeldt de huurperiode die u wenst (weeknr(s) ) en het aantal personen waarvoor u reserveert;
– wij zien na of het vakantiehuis in de door u gekozen periode nog vrij is en sturen u een antwoord;
– u bevestigt uw reservatie per email en stort binnen de vijf dagen een voorschot van 150€ op onze rekening waarna wij – na ontvangst – uw reservatie van onze zijde bevestigen en u de uiterste betalingsdatum van de verschuldigde huur + eindreiniging opgeven;
– u betaalt deze laatste som voor de uiterste betalingsdatum (6 weken voor begin van uw  verblijf) zonder hetwelk dit als een annulering van uw zijde wordt beschouwd.

Annuleren is verder mogelijk tot 6 weken voor het begin van uw verblijf, waarbij het voorschot als annulatiekost aan ons vervalt.  Vanaf dat tijdstip is de huur vast en onomkeerbaar.
In geval van boeking binnen de 6 weken voor de huurperiode wordt er geen voorschot meer gerekend maar is de volledige som (huur, eindreiniging & huurwaarborg) integraal te betalen. We raden onze gasten steeds aan te zorgen voor een betrouwbare reis en/of annulatieverzekering.

Linnenpakketten: voor gasten die (bvb met het vliegtuig) hun bagage willen beperken bieden wij ook linnenpakketten te huur aan 5€/pakket aan.  Een pakket bevat ofwel 3 handdoeken en 2 washandjes ofwel 4 keukenhanddoeken.  Het staat u natuurlijk ook volledig vrij om dit van thuis mee te brengen.

Fietsenverhuur: er is mogelijkheid tot het huren van fietsen in het centrum van Tiszafüred, maar in het vakantieseizoen is de vraag vaak groter dan het aanbod.   Daarom bieden wij onze gasten dan ook eigen Lake Tisza Holiday Homesfietsen in verhuur aan.
Momenteel zijn er dat 6 in totaal: 1 herenfiets (A), 4 unisex-fietsen (B) en één sportiever type (C), alle 6 geschikt voor volwassen.  De huurprijs is dezelfde als deze van de lokale verhuurder (25€/fiets/week + 25€ borg/fiets).  De fietsen zijn voorzien van een hangslot.  Wanneer zij – om welke reden ook – niet terug zouden ingeleverd dienen wij 100€ per fiets aan te rekenen. Wij verzoeken u wel vriendelijk om reservatie bij het vastleggen van uw verblijf: “first come, first served“.

fietsen01  fietsen02
fietsen type “B”                                                fiets type “C”

Een volledig pdf-document met activiteiten mailen wij u graag door na reservatie en betaling van het voorschot zodat u al gezellig kan beginnen met dromen en plannen!