Met de trein

promofoto 20% promofoto 20% f-book omslag
Bekijk hier:  “Lisa”                          “Arno”                                      “Marika

Voor een treinbiljet naar Hongarije is het mogelijk om voordelig en snel te reizen door middel van een internationale trein. Deze zijn altijd te boeken via de NMBS (B-Europe dochteronderneming). Het is erg populair, dit door de vele vertrektijden, comfortabele manier van reizen en het gemak en plezier dat erbij komt kijken. Het treinbiljet naar Hongarije is te bestellen via het internet of via het loket op de grote treinstations in België.

In België is er eigenlijk maar één grote aanbieder van een  treinbiljet naar Hongarije. Een  treinbiljet naar Hongarije is online te boeken of via de loketten in de grotere treinstations. B-Europe is het dochter bedrijf van de NMBS en heeft als doel om de Belgische treinreiziger te voorzien van haar internationale  treinbiljetten naar Hongarije.

treinreis_slaaptrein_autotrein_treinbiljet_treinkaartje_treinreizen

Wie dit verkiest kan het transport Budapest/Lake Tisza Holiday Homes vakantiewoningen (en weer terug) door de shuttle-dienst van onze beheerder laten verzorgen: Kostprijs enkele rit ( max. 4 personen + een viertal valiezen) = 95 Euro. Er is ook trein- en busverbinding Budapest/Tiszafüred.

                                                     airport shuttle

U kunt uiteraard ook ter plekke – zowel in Budapest als Debrecen – een auto huren, bijvoorbeeld bij Sunny Cars (vanaf 282 €/week) voor de periode die u past.

In Tiszafüred zelf – op 600m van onze vakantiehuizen – kunt u een wagen huren bij:

Strigel Car rent  huur auto Tiszafüred01

Prijzen (als per 01.05.2014):
1-3 dagen: 8000 HUF/dag (circa € 30/dag, afhangend van de dagkoers).
4-7 dagen: 7000 HUF/dag
8-14 dagen: 6000 HUF/dag
15+ dagen: 5000 HUF/dag
Inbegrepen 300 km/dag, benzinekosten ten laste van de huurder. Er is een benzinestation recht tegenover de verhuurder.
Keuze uit: Citroen C1,  Xsara,  Xsara break  of Peugeot 206.  Opgegeven prijzen zijn voor C1.
U kunt met Strigel Car (in het Duits) contact opnemen via een Facebook-bericht: https://www.facebook.com/strigelcar.autosbolttiszafured?fref=ts

Fietsenverhuur: er is mogelijkheid tot het huren van fietsen in het centrum van Tiszafüred, maar in het vakantieseizoen is de vraag vaak groter dan het aanbod.   Daarom bieden wij onze gasten dan ook eigen Lake Tisza Holiday Homesfietsen in verhuur aan.
Momenteel zijn er dat 6 in totaal: 1 herenfiets (A) en 4 unisex-fietsen (B) en één sportiever type (C), alle 6 geschikt voor volwassen.  De huurprijs is dezelfde als deze van de lokale verhuurder (25€/fiets/week + 25€ borg/fiets).  De fietsen zijn voorzien van een hangslot.  Wanneer zij – om welke reden ook – niet terug zouden ingeleverd dienen wij 100€ per fiets aan te rekenen. Wij verzoeken u wel vriendelijk om reservatie bij het vastleggen van uw verblijf: “first come, first served“.

fietsen03
fiets type “A”

fietsen01  fietsen02
fietsen type “B”                                             fiets type “C”

Een volledig pdf-document met activiteiten om en rond de Lake Tisza Holiday Homes vakantiehuizen mailen wij u graag door na reservatie en betaling van het voorschot zodat u al gezellig kan beginnen met dromen en plannen!