Vakantiehuis “Lisa”

promofoto 20% promofoto 20% f-book omslag
Bekijk hier:  “Lisa”                          “Arno”                                      “Marika

Klik op deze link om een inzoombaar beeld van onze stad Tiszafüred te ontdekken en te verkennen: http://www.hunpano.com/Tiszafured_1.html

promofoto 20%  woonkamer01
                    zicht straatzijde                                                   woonkamer
De Lake Tisza Holiday Homes vakantiewoningLisa– aan het Tiszameer in Hongarije – kan tot 6 personen huisvesten (netto woonoppervlakte +70m2).  De meeste vakantieverblijven aangeboden onder de noemer “omgeving Tiszameer” liggen vaak een aantal kilometers van het meer & de strandfaciliteiten verwijderd, wat bij Lake Tisza Holiday Homes niet het geval is: het vakantiehuis Lisa is direct aan het Tiszameer gelegen op 150m van het gratis strandbad, jachthaven & horeca en kortbij alles wat u nodig hebt voor een aangenaam verblijf.

In combinatie met vakantiehuis “Arno” kunnen deze twee direct naast elkaar gelegen huizen samen tot 12 personen herbergen.  De woonkamer is o.a. bemeubeld met een eethoek &  zetel en beschikt over TV-toestel met DVD-speler om desgevallend door u meegebracht DVD’s af te spelen.  Voor uw wagen is er eigen parkeerruimte voorzien achter aan het huis.

Arno & Lisa 20% Arno & Lisa breedbeeld zicht meerKlik op de foto’s voor een groter beeld.

Vakantiehuis “LISA” is te huur vanaf 330 €/week.

Onze huurperioden vindt u hier en alle verdere info omtrent onze huurtarieven hier. Contact met ons opnemen kan hier.

Onze vakantiehuizen voldoen aan alle wettelijke bepalingen aangaande algemene keuring, keuring elektriciteit, hygiëne, brandveiligheid en aangeboden capaciteit als opgelegd door de Hongaarse wetgeving binnen het EU-kader en worden hierop door de bevoegde autoriteiten gecontroleerd.

master bedroom01  keuken01
                       slaapkamer A                                                          keuken

De bovenverdieping van “Lisa” bevat 3 slaapkamers, elk met 2 eenpersoons bedden.  In slaapkamer A zijn deze tegen elkaar geplaatst. De keuken is uitgerust met gasfornuis, ijskast, microgolfoven, koffiezet, servies, bestek, kookpotten en keukengerei.

slaapkamer 2  slaapkamer 2B
                                                             slaapkamer B

slaapkamer 3A                terrastoegang
                   traphal                  slaapkamer C                     toegang tot het terras

Het afsluitbare terras van “Lisa” is aan de zijkanten voorzien van ramen met kunststofglas en naar het meer toe met vliegenramen uitgerust die in het voor- en naseizoen desgewenst eveneens door kunststoframen kunnen vervangen worden.  Op die manier kunt u steeds muggenvrij genieten van een buitenkamer met alle comfort!

terras Lisa02  terras Lisa03

  dakwerken05  badkamer01
                 overdekt terras                                     badkamer met douche & toilet
(naar het meer gericht)

arno & lisa luchtbeeld 20%  advertentiefoto omgeving
Ligging vakantiehuizen “Arno” & “Lisa”

plattegrond gelijkvloers  plattegrond 1e verdiep
                     plattegrond gelijkvloers                          plattegrond 1e verdiep

Onze vakantiehuizen zijn zeer rustig gelegen, maar bevinden zich slechts op 200m van de actie aan het Szabadstrand.

Fietsenverhuur: er is mogelijkheid tot het huren van fietsen in het centrum van Tiszafüred, maar in het vakantieseizoen is de vraag vaak groter dan het aanbod.   Daarom bieden wij onze gasten dan ook eigen Lake Tisza Holiday Homesfietsen in verhuur aan.
Momenteel zijn er dat 6 in totaal: 1 herenfiets (A) en 4 unisex-fietsen (B) en één sportiever type (C), alle 6 geschikt voor volwassen.  De huurprijs is dezelfde als deze van de lokale verhuurder (25€/fiets/week + 25€ borg/fiets).  De fietsen zijn voorzien van een hangslot.  Wanneer zij – om welke reden ook – niet terug zouden ingeleverd dienen wij 100€ per fiets aan te rekenen. Wij verzoeken u wel vriendelijk om reservatie bij het vastleggen van uw verblijf: “first come, first served“.

fietsen03
 fiets type “A”

fietsen01  fietsen02
fietsen type “B”                                             fiets type “C”

Een volledig pdf-document met activiteiten om en rond de Lake Tisza Holiday Homes vakantiehuizen in Hongarije mailen wij u graag door na reservatie en betaling van het voorschot zodat u al gezellig kan beginnen met dromen en plannen!