Een droom voor vissers

promofoto 20% promofoto 20% f-book omslag
Bekijk hier:  “Lisa”                          “Arno”                                      “Marika

vissers02

Vissers kunnen aan het Tiszameer hun hart ophalen. Je mag er overal vissen, zolang je maar een vergunning hebt. Deze vergunning haal je bij de plaatselijke vissersclub. Er zwemt hier onder andere karper, snoekbaars, meerval, snoek en forel. Als je graag zelf bakt dan leg je de vangst ’s avonds op de BBQ.  Albatrosz kikötö – de grootste vissershaven van Tiszafüred – bevindt zich op 150m van de Lake Tisza Holiday Homes (“Tiszameer vakantiehuizen”) “Arno” en “Lisa“.  Zowel Albatrosz kikötö als de nabijgelegen Városi kikötő hebben een ramp om ook uw eigen (meegebrachte) boot gemakkelijk te water te laten.

vissers01  Zoltàn
Onze buurman Zoltàn showt trots zijn vangst.

In juni en juli vormen baars, karper en meerval de belangrijkste vangsten. De wilde karpers uit de Tisza halen een gewicht van 5-10 kg. In augustus kunt u uw geluk beproeven om naast karper ook snoek aan de haak te slaan.

September en oktober zijn uitermate geschikt voor het vissen op karper, snoek en het weer is ook in deze maanden perfect. Snoek komt in grote aantallen voor in de rivier de Tisza  en haar stille zijarmen, evenals brasem en kroeskarper.  In de kleinere kanalen en in de dichter begroeide delen komt zeelt ook rijkelijk voor.  Motorboten kunnen bij verschillende aanlegsteigers gehuurd worden.

Een volledig pdf-document met activiteiten om en rond de Lake Tisza Holiday Homes vakantiehuizen in Hongarije mailen wij u graag door na reservatie en betaling van het voorschot zodat u al gezellig kan beginnen met dromen en plannen!