Het Szabadstrand in Tiszafüred

promofoto 20% promofoto 20% f-book omslag
Bekijk hier:  “Lisa”                          “Arno”                                      “Marika

szabadstrand05  szabadstrand03

Het Szabadstrand (szabad = vrij/gratis) in Tiszafüred is de plaats van waterplezier en -ontspanning in de stad.   Voorin het seizoen en naar het einde toe is het er rustiger, maar in de weekends van de maanden juli en augustus heerst er een gezellige drukte: badgasten zwemmen, varen met een bootje, zonnebaden of genieten van een drankje of maaltijd in de horeca-zaken aan het strand.

szabadstrand06  szabadstrand02

Net buiten de strandactiviteiten – op 150m – zijn de vakantiehuizen van Lake Tisza Holiday Homes (“Tiszameer vakantiehuizen”) rustig gelegen.  U kunt binnen de twee minuten het strand te voet bereiken, of – in de andere richting – de yacht- en vissershaven Albatrosz kikötö.

szabadstrand04  szabadstrand01

szabadstrand02  strand horeca03

Onze vakantiehuizen zijn zeer rustig gelegen, maar bevinden zich slechts op 200m van de actie aan het Szabadstrand. Het volgend filmpje geeft u een impressie van hoe het er daar in het hoogseizoen aan toe gaat:

Een volledig pdf-document met activiteiten om en rond de Lake Tisza Holiday Homes vakantiehuizen mailen wij u graag door na reservatie en betaling van het voorschot zodat u al gezellig kan beginnen met dromen en plannen!