Alle faciliteiten binnen handbereik.

promofoto 20% promofoto 20% f-book omslag
Bekijk hier:  “Lisa”                          “Arno”                                      “Marika

Klik op deze link om een inzoombaar beeld van onze stad Tiszafüred te ontdekken en te verkennen: http://www.hunpano.com/Tiszafured_1.html

Wij bieden u veel meer dan alleen maar een bed in Tiszafüred!
Onze vakantiewoningen worden uitgebaat volgens de Bed & Beyondformule (“meer dan alleen maar een bed“): wij bieden u huizen met alle voorzieningen & privacy, direct aan het Tiszameer in Hongarije gelegen en ook in onmiddellijke bereik van alles wat u tijdens uw vakantie kan wensen of nodig hebben, gaande van competitieve voedingswinkels (zeker in vergelijking met prijzen van bij ons!) over (de in Hongarije spotgoedkope) restaurants en terrasjes, zonnebaden, vissen, zwemmen, wandelen & fietsen, tot medische verzorging toe.  Met andere woorden: binnen een ruim aanbod plant u uw verblijf, maaltijden  en activiteiten zoals u dit zelf verkiest en budgeteert.  De locatie van onze Lake Tisza Holiday Homes (drie van de weinige direct aan het meer & strandbad gelegen vakantiehuizen) is daarvoor ideaal.  De meeste vakantieverblijven aangeboden onder de noemer “omgeving Tiszameer” liggen vaak een aantal kilometers van het meer & de strandfaciliteiten verwijderd, wat met Lake Tisza Holiday Homes niet het geval is.

advertentiefoto omgeving

De Lake Tisza Holiday Homes (“Tiszameer vakantiehuizen”) zijn gelegen in Tiszafüred, de hoofdstad van het Tiszameer (met circa 12.000 inwoners is dit een middelgrote plaats in Hongarije).

                                 map01
Tiszafüred biedt u – binnen wandelafstand van uw Lake Tisza Holiday Home – alles om uw vakantie tot een zeer aangename ervaring te maken.  Het is bij de keuze van een bestemming in landelijk Hongarije dan ook belangrijk dat u ervoor kiest om ergens te verblijven waar u over de faciliteiten kunt beschikken die wij thuis als vanzelfsprekend beschouwen.
In tegenstelling tot ons land zijn de meeste dorpen in landelijk Hongarije vaak vrij geïsoleerde entiteiten met beperkte voorzieningen.  Wij raden u aan dit terdege in overweging te nemen bij de keuze van uw verblijfplaats.

U kunt in Tiszafüred heerlijk genieten en dit naar eigen keuze en budget.  Enkele voorbeelden van faciliteiten in de directe omgeving van Lake Tisza Holiday Homes met +- afstanden tot uw woning:

Gratis ligstrand (zonnebaden, zwemgelegenheid) en (trap)bootjesverhuur, grenzend aan leuke horecazaken: +- 150m.
szabadstrand01   szabadstrand02

Dichtstbijzijnde haven met bootverhuur: +- 150m.
(in totaal zijn er bij het Tiszameer 15 yacht- en vissershavens)
Albatrosz kikoto     szabadstrand03

Moderne supermarkten Spar/Lidl/Penny & benzinestation: +- 800m. Lidl Market      Penny market

TESCO hypermarket: +- 2,5km.
 
 Tesco01    Tesco02

(Thermale) baden & openlucht zwembad: +- 1km.   thermisch water met alkalische waterstof-koolstof, die geschikt is voor de behandeling van acute motorische, reumatologische schijf-ziekten, neurologische ziekten met verlamming en atrofie effecten, alsook acute gynaecologische aandoeningen. In de huidige spa is er een strandbad, een zwembad, een overdekt thermisch zwembad en het open lucht spa zwembad.

Thermal bad

Stadcentrum: een wandelingetje van +- 2km met dagelijkse markt (met verse producten), 2x/week algemene markt en een divers aanbod aan winkels en horeca en busverbindingen naar omliggende steden.  Wij laten u graag even kennis maken met het centrum van Tiszafüred via onderstaand YouTube-filmpje.markt01        markt02

Auto- & fietsverhuur: +- 1km. Treinstation: +- 2km.  Ook noodzakelijk om dit even te vermelden: een aantal apotheken, de dichtstbijzijnde: +- 1km. Tandarts: +- 1km. Polykliniek: +- 1,5km.  Het volstaat om aan uw ziekenfonds een kaart aan te vragen voor medische hulp in het buitenland om hier van dezelfde voordelen (en terugbetaling in België) als in ons land te genieten.  de stedelijke brandweerpost van Tiszafüred ligt dichtbij onze vakantiehuizen en de spuitgasten oefenen regelmatig op de nabijgelegen grasvelden.  Een streling voor het oog van (vrouwelijke) toeristen…

Onze behulpzame beheerder ter plaatse is een Vlaming, bijgestaan door een Hongaarse dame. Voor wie met weinig bagage wil reizen bieden wij handdoekpakketten in verhuur aan.  Lake Tisza Holiday Homesbeschikt zelf ook over enkele huurfietsen die – na afspraak met de beheerder – in dagverhuur gegeven worden.  Je kan overal in de directe omgeving bootjes huren.

Een volledig pdf-document met activiteiten om en rond de Lake Tisza Holiday Homes vakantiehuizen mailen wij u graag door na reservatie en betaling van het voorschot zodat u al gezellig kan beginnen met dromen en plannen!