Daar geraken & transport ter plaatse

promofoto 20% promofoto 20% f-book omslag
Bekijk hier:  “Lisa”                          “Arno”                                      “Marika

U kunt de verplaatsing naar Lake Tisza Holiday Homes vakantiehuizen maken per vliegtuig met een luchtvaartmaatschappij via Zaventem-Budapest, een low-cost maatschappij via Charleroi-Budapest (op 140 km van uw eindbestemming) of Eindhoven-Debrecen (80km van Tiszafüred).
Vanuit België kunt u met de wagen ononderbroken via de autosnelweg tot 30 km van Tiszafüred rijden waarna u de n-weg nr 33 tot uw eindbestemming volgt.
U kunt ook met de trein tot Budapest.  Vanuit Boedapest of Debrecen kunt u desgewenst gebruik maken van de luchthavenshuttle van onze beheerder.
Meer info omtrent de reismogelijkheden:
met de auto;
met het vliegtuig;
met de trein.
Op bovenstaande links vindt u ook info omtrent auto- en (onze eigen) fietsenverhuur.  Voor wie uitstappen wil maken naar bvb Debrecen of Eger zijn er zeer degelijke busverbindingen vanuit Tiszafüred. Let wel op: dit zijn uitbestede lijnen, dus nooit een retourticket kopen, want het is mogelijk dat u met firma A de heen- doet en met firma B de terugreis doet en dan is uw retourticket niet geldig.

Een volledig pdf-document met activiteiten om en rond de Lake Tisza Holiday Homes vakantiehuizen mailen wij u graag door na reservatie en betaling van het voorschot zodat u al gezellig kan beginnen met dromen en plannen!