Vakantiehuis “Arno”

Ferienhausmiete.de

promofoto 20% promofoto 20% f-book omslag
Bekijk hier:  “Lisa”                          “Arno”                                      “Marika

Klik op deze link om een inzoombaar beeld van onze stad Tiszafüred te ontdekken en te verkennen: http://www.hunpano.com/Tiszafured_1.html

promofoto 20%  dakwerken06
                                                                                                slaapkamer A

De Lake Tisza Holiday Homes vakantiewoning Arno– aan het Tiszameer in Hongarije –  (in onderstaand filmpje naast vakantiehuis “Lisa”) kan tot 6 personen huisvesten (netto woonoppervlakte +75m2).  De meeste vakantieverblijven aangeboden onder de noemer “omgeving Tiszameer” liggen vaak een aantal kilometers van het meer & de strandfaciliteiten verwijderd, wat bij Lake Tisza Holiday Homes niet het geval is: het vakantiehuis Arno is direct aan het Tiszameer gelegen op 150m van het gratis strandbad, jachthaven & horeca en kortbij alles wat u nodig hebt voor een aangenaam verblijf.

In combinatie met vakantiehuis “Lisa” kunnen deze twee direct naast elkaar gelegen vakantiewoningen samen tot 12 personen herbergen.  De woonkamer is o.a. bemeubeld met een eethoek &  zetel en beschikt over TV-toestel met DVD-speler om desgevallend door u meegebracht DVD’s af te spelen.  Voor uw wagen is er eigen parkeerruimte voorzien achter aan het huis.

Arno & Lisa 20% Arno & Lisa breedbeeld zicht meerKlik op de foto’s voor een groter beeld.

Vakantiehuis “ARNO” is te huur vanaf 360 €/week.

Onze huurperioden vindt u hier en alle details omtrent onze huurtarieven hier. Contact met ons opnemen kan hier.
Onze vakantiehuizen voldoen aan alle wettelijke bepalingen aangaande algemene keuring, keuring elektriciteit, hygiëne, brandveiligheid en aangeboden capaciteit als opgelegd door de Hongaarse wetgeving binnen het EU-kader en worden hierop door de bevoegde autoriteiten gecontroleerd.

living01  living02
                                                                woonkamer

Het afsluitbare terras van “Arno” is aan de zijkanten voorzien van ramen met kunststofglas en naar het meer toe met vliegenramen uitgerust die in het voor- en naseizoen desgewenst eveneens door kunststoframen kunnen vervangen worden.  Op die manier kunt u steeds muggenvrij genieten van een buitenkamer met alle comfort!

 vooraanzicht terras Arno01

De bovenverdieping van “Arno” bevat 3 slaapkamers: slaapkamer A met een dubbel bed en slaapkamers B & elk met 2 enkele bedden.  De keuken is uitgerust met gasfornuis, ijskast, microgolfoven, koffiezet, servies, bestek, kookpotten en keukengerei.

         slaapkamer02A facebook  slaapkamer02B facebook  slaapkamer03 facebook
                                         slaapkamer B                                            slaapkamer C

            nieuwe keuken03  keuken facebook04
                                                                        keuken

          badkamer facebook 01  badkamer facebook 02  trap facebook
                            badkamer met douche & toilet                                traphal

arno & lisa luchtbeeld 20%  advertentiefoto omgeving
Ligging vakantiehuizen “Arno” & “Lisa”

plattegrond gelijkvloers   plattegrond 1e verdiep

Onze vakantiehuizen zijn zeer rustig gelegen, maar bevinden zich slechts op 200m van de actie aan het Szabadstrand.

Fietsenverhuur: er is mogelijkheid tot het huren van fietsen in het centrum van Tiszafüred, maar in het vakantieseizoen is de vraag vaak groter dan het aanbod.   Daarom bieden wij onze gasten dan ook eigen Lake Tisza Holiday Homesfietsen in verhuur aan.
Momenteel zijn er dat 6 in totaal: 1 herenfiets (A) en 4 unisex-fietsen (B) en één sportiever type (C), alle 6 geschikt voor volwassen.  De huurprijs is dezelfde als deze van de lokale verhuurder (25€/fiets/week + 25€ borg/fiets).  De fietsen zijn voorzien van een hangslot.  Wanneer zij – om welke reden ook – niet terug zouden ingeleverd dienen wij 100€ per fiets aan te rekenen. Wij verzoeken u wel vriendelijk om reservatie bij het vastleggen van uw verblijf: “first come, first served“.

fietsen03
fiets type “A”

fietsen01  fietsen02
fietsen type “B”                                            fiets type “C”

Een volledig pdf-document met activiteiten om en rond de Lake Tisza Holiday Homes vakantiehuizen in Hongarije mailen wij u graag door na reservatie en betaling van het voorschot zodat u al gezellig kan beginnen met dromen en plannen!