Abádszalók beach

promofoto 20% promofoto 20% f-book omslag
Bekijk hier:  “Lisa”                          “Arno”                                      “Marika

Abádszalók is een landelijk gelegen dorp langs het Tiszameer, op 24km van Lake Tisza Holiday Homes vakantiewoningen (met de auto een half uurtje, maar je kan er ook langs het fietspad op de dijk van het meer heen fietsen). Met de auto is het (hier betalend) strand ook goed bereikbaar.  Parking is voorzien.  De grote baai van Abádszalók trekt in de zomermaanden de meeste gasten en is het er heel erg druk, maar zeker wel een uitstapje vanuit uw Lake Tisza Holiday Homes vakantiehuis waard.

Abadszalok01  Abadszalok02

Zwemmen  (watertemperatuur in het Tiszameer is overal gemiddeld 24º C), superglijbaan, springkussen, waterfietsen  of kano varen behoren hier tot de mogelijkheden.  Er zijn voldoende restaurantjes en drinkgelegenheden  om de innerlijke mens te verwennen.  Voor de sportieveling is er ook voldoende te beleven. Wat dacht u van waterskiën, jetskiën, para-sailing of eens plaatsnemen op een 6-persoons banaan of meer-persoons  zwemband achter een motorboot? Ook is er de mogelijkheid om een fiets te huren waarmee u bijvoorbeeld een tocht langs het meer kunt maken.

Abadszalok04  Abadszalok03
Naast (wild)waterfun vind je in Abádszalók ook een poppenmuseum met poppen in nationale klederdracht.

Abádszalók telt ook het eerste poppenmuseum van het land waar men begonnen is om de volksdracht uit het hele Karpaten-bekken bijeen te verzamelen die op meer dan 350 poppen te zien is (István király utca 41).
Tijdens de zomermaanden is er een speciaal programma samengesteld om u te vermaken. Enkele voorbeelden zijn: strandvoetbaltoernooien, volleybaltoernooi, paardenshow, folklore-dag, waterspelen, Miss verkiezing,  sterkste man verkiezing enz.  Een infoboekje wat er de komende zomer valt te beleven is op te halen bij de toeristische dienst.

Een volledig pdf-document met activiteiten om en rond de Lake Tisza Holiday Homes vakantiehuizen in Hongarije mailen wij u graag door na reservatie en betaling van het voorschot zodat u al gezellig kan beginnen met dromen en plannen!